Εγκατάσταση φυσικού αερίου Ι Εναυση Αερίου

EΝΑΥΣΗ AΕΡΙΟΥ

Φυσικό αέριο / Θέρμανση / Κλιματισμός

email: info@enafsi.gr
τηλ: 210 2021572
Φυσικό αέριο και θέρμανση
Εναυση Αερίου, Εγκατάσταση Φυσικού αερίου, θέρμανση, κλιματισμός, άμεσα αξιόπιστα.
10ετη εγγύηση για εγκατάσταση φυσικού αερίου
Εναυση αερίου Ι Συνεργάτες  εγκατάστασης φυσικού αερίου

Φυσικό Αέριο

Εγκατάσταση

Θέρμανση άμεσα και οικονομικά Ι Εναυση Αερίου

Οικονομία και Θέρμανση

με σύγχρονα συστήματα

θέρμανσης

φυσικού αερίου

με την υπογραφή της

Έναυσης Αερίου

Θέρμανση εξοικονομώ αυτονομώ

Όπως γνωρίζουμε το φυσικό αέριο είναι καθαρότερο καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Η εγκατάσταση Κεντρικής Θέρμανσης Φυσικού Αερίου σας χαρίζει ασύγκριτη ευκολία, μεγάλη εξοικονόμηση με ενεργειακό χαρακτήρα καθώς και το σημαντικότερο απ΄ όλα…ασφάλεια!
Εφόσον κατοικείτε σε πολυκατοικία και επιθυμείτε να επωφελειθείτε από τη χρήση του φυσικού αερίου στην καθημερινότητά σας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία είναι πλέον πολύ απλή αρκεί να υπάρχει εγκατάσταση με κεντρικό λέβητα και καυστήρα! Έτσι, θα έχετε και εσεις πια θέρμανση με φυσικό αέριο σε κάθε διαμέρισμα της πολυκατοικίας γρήγορα και εύκολα!

Ποιότητα κατασκευής με υψηλή αισθητική

και ορθολογική χρήση ενέργειας.

Η νέα μοντέρνα κατοικία περιλαμβάνει ατομικό λέβητα φυσικού αερίου για θέρμανση και για ζεστό νερό χρήσης, τροφοδοσία για χρήση κουζίνας με φυσικό αέριο, υποδομές για συνδυασμό του ατομικού λέβητα φυσικού αερίου με ηλιακό θερμοσίφωνα, με αποτέλεσμα την πλήρη αυτονομία της κατοικίας και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη χρήση.

 

Η έλευση του φυσικού αερίου στη χώρα μας σε συνδυασμό με την παγκόσμια ενεργειακή κρίση, η χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αλλά και η απόκτηση οικολογικής συνείδησης, αλλάζει τα δεδομένα στις κατασκευές των κτιρίων.

 

Η EΝΑΥΣΗ Αερίου πιστή στη φιλοσοφία της για ένα καλύτερα βιώσιμο περιβάλλον και σε συνεργασία με γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες προτείνει και εφαρμόζει λύσεις ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων προς αυτή την κατεύθυνση.

Κεντρική ,Αυτόνομη Θέρμανση, Κλιματισμός
Σχέση εμπιστοσύνης στην εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Πρότυπες ενεργειακές παρεμβάσεις σε κεντρικά λεβητοστάσια με τοποθέτηση λεβήτων συμπύκνωσης υψηλής ισχύος και εξοικονόμηση ενέργειας άνω του 50%.

Εναυση Αερίου, αυτονομία, θέρμανση, θερμότητα, απορρόφηση, θερμική ενέργεια
Φυσικό αέριο εγκατάσταση και επιδότηση
Εναυση Αερίου, αυτονομία, θέρμανση, θερμότητα, απορρόφηση

Η διαδικασία επέμβασης στην υφιστάμενη εγκατάσταση, ξεκινά με μια αυτοψία που διενεργεί μηχανικός της εταιρίας στην εκάστοτε οικοδομή. Κατόπιν λεπτομερούς ανάλυσης με τον υπεύθυνο διαχειριστή, και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους μηχανικούς του τμήματος εκτιμάται η υπάρχουσα υποδομή. Κατόπιν μελέτης, προτάσσονται ολοκληρωμένες και συγκεκριμένες λύσεις, ώστε η εγκατάσταση να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του πελάτη, τόσο για ενεργειακή οικονομία, όσο και για την ασφάλεια λειτουργίας της.
Το έργο καλείται να το εκτελέσει το πιστοποιημένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό του τμήματος, το οποίο διακρίνεται για την αξιοπιστία και την ευελιξία του σε κάθε εγκατάσταση. Η επίβλεψη της κατασκευής είναι αδιάλειπτη και διενεργείται από τον ίδιο μηχανικό που επισκέπτεται αρχικά την οικοδομή, καθώς μόνο ο ίδιος έχει πλήρη επίγνωση και εκτίμηση της κατάστασης, ώστε το έργο να γίνει με ορθότητα και πληρότητα.

Έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον καταναλωτή και το περιβάλλον, οι μηχανικοί της εταιρίας δημιουργούν έργα τα οποία ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο υψηλές απαιτήσεις και αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη.

Aνάλογα με την κατασκευή και τις αρχιτεκτονικές δεσμεύσεις, μπορεί κανείς να επιλέξει πληθώρα συνδυασμένων λύσεων εγκαταστάσεων

Τι να προσέξετε ??

και γιατί να επιλέξετε εμάς

Aτομικοί λέβητες φυσικού αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης εσωτερικά ή εξωτερικά του κτηρίου

Aτομικοί λέβητες με απευθείας σύνδεση με ηλιακό θερμοσίφωνα για διαχείρηση της ηλιοθερμικής ενέργειας στο ζεστό νερό χρήσης

Aτομικοί λέβητες συμπκύκνωσης

Συνδυασμός ατομικού λέβητα με οικολογικό ψύκτη για δροσισμό σε ενδοδαπέδιες εγκαταστάσεις

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου - Κεντρική,Αυτόνομη Θέρμανση

Οι μηχανικοί της εταιρείας αναλαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη του έργου από την πρόταση της εγκατάστασης, τη μηχανολογική μελέτη ή την τροποποίησή της στις αρμόδιες αρχές – Πολεοδομία και  (Εταιρεία Φυσικου Αερίου) – την επίβλεψη της κατασκευής, τη διεκπεραίωση του φακέλου κατασκευής στην Ε.Δ.Α., τη διενέργεια αυτοψίας από την Ε.Δ.Α. μέχρι την τελική τροφοδότηση του κτιρίου με φυσικό αέριο με τις απαραίτητες ρυθμίσεις ασφαλείας και λειτουργίας από την Εταιρεία Διανομής Αερίου.

Στην κατασκευή μετέχουν σε απόλυτη συνεργασία και αρμονία εξειδικευμένα συνεργεία, τεχνικοί αερίων καυσίμων με άρτιο εξοπλισμό, μηχανικοί με εμπειρία κατασκευής, καθώς και το τμήμα μελετών της εταιρείας.

 Κεντρική, Αυτόνομη Θέρμανση, Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου -

Επενδύουμε στο Άνθρωπο η συνεχής κατάρτιση και η υψηλή τεχνολογία αποτελεί την εγγύηση της προσφερόμενης

υπηρεσίας μας

Συνεργαζόμενοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί με πολυετή πείρα σε εγκαταστάσεις κτιρίων δύναται να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις ενός κτιρίου.Σκοπός των υπηρεσιών αυτών είναι να εξετάσουν και να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα αφόρα στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις λαμβάνοντας υπόψη πραγματικά δεδομένα. Η σειρά με τις οποίες εκτελούνται οι εργασίες είναι.

Ο βασικός στόχος των ανωτέρω ενεργειών είναι επίλυση των προβλημάτων με γνώμονα:

  1. Την προσαρμογή των λύσεων στις απαιτήσεις του χρήστη
  2. Την εξοικονόμηση ενέργειας
  3. Την μείωση των πάγιων δαπανών
  4. Την εκτίμηση του χρόνου απόσβεσης του κόστους εγκατάστασης
  5. Την παρουσίαση όλων των πιθανών λύσεων που εξυπηρετούν
  6. τις ανάγκες του χρήστη
  7. λειτουργία των προτεινόμενων λύσεων.
Εναυση Αερίου, αυτονομία, θέρμανση, θερμότη απορρόφηση, θερμική ενέργεια, Φυσικό Αέριο

  Επίσκεψη του χώρου και

   συλλογή πληροφοριών
• Αποτύπωση της υπάρχουσας

  εγκατάστασης
• Συζήτηση με τον πελάτη και

  καθορισμός των απαιτήσεων
• Εκτέλεση υπολογισμών
• Εκπόνηση οικονομοτεχνικής 

   μελέτης
• Προτάσεις και εισηγήσεις για

   τους τρόπους κάλυψης των   

    αναγκών

Συντήρηση καυστήρα, θερμική ενέργεια, Φυσικό Αέριο,

Επιπρόσθετα η εμπειρία σε θέματα κατασκευής λεβητοστασίων και σχεδίασης αυτοματισμών μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση της κατανάλωσης καυσίμου ανεξαρτήτως του είδους (πετρέλαιο, αέριο, LPG, πέλλετ, ξύλο ή ρεύμα).

Εγγραφείτε στο New Letter μας για να λαμβάνετε

Νέα για προσφορές και σημαντικές ανακοινώσεις

INFO@ENAFSI.GR

Όνομα
E-mail
Μήνυμα
λεβητας πετρελαιου συμπυκνωσης,μελέτες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, συντηρηση καυστηρων, μελέτη θέρμανσης, σώματα καλοριφέρ, θέρμανση, εγκατάσταση φυσικού αερίου, συντήρηση καυστήρα>