Αίτηση για επιδότηση φυσικού αέριου

EΝΑΥΣΗ AΕΡΙΟΥ

email: info@enafsi.gr

Φυσικό αέριο / Θέρμανση / Κλιματισμός

τηλ: 210 2021572
φυσικο αεριο εγκατασταση
Μελέτες Φυσικού Αερίου

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Μηχανολογικη μελετη φυσικου αεριου
Συνεργαζόμενοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί με πολυετή πείρα σε εγκαταστάσεις κτιρίων δύναται να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις ενός κτιρίου.
Σκοπός των υπηρεσιών αυτών είναι να εξετάσουν και να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα αφόρα στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις λαμβάνοντας υπόψη πραγματικά δεδομένα.

Για την σύνδεση οποιασδήποτε εγκατάστασης με το δημόσιο  δίκτυο φυσικού αερίου είτε πρόκειται για εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης είτε πρόκειται για εγκαταστάσεις σε επαγγελματικους χώρους ή βιομηχανίες απαιτείται υποχρεωτικά να συνταχθεί ειδική μηχανολογική μελέτη φυσικού αερίου και να υποβληθεί για έγκριση στην αρμόδια εταιρεία η οποία διαχειρίζεται το δημόσιο δίκτυο φυαικού αερίου. Η εταιρεία μας ΕΝΑΥΣΗ ΑΕΡΙΟΥ στο Μαρούσι αναλαμβάνει μελέτες εγκαταστάσεων φυσικού αερίου

Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου

Εγκατασταση φυσικου αεριου προσφορα Ι Εναυση Αεριου
Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα
ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η θέρμανση με φυσικό αέριο αποτελεί την οικονομικότερη λύση σε σχέση με το πετρέλαιο. Αποκτήστε αυτονομία με το πλέον φιλικό προς περιβάλλον μέσο θέρμανσης. Η ΕΝΑΥΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της εταιρείας φυσικού αερίου Αττικής αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου για λογαριασμό σας τις αιτήσεις για σύνδεση με το φυσικό αέριο, την μελέτη και την εγκατάσταση του δικτύου και την παράδοση του σε πλήρη λειτουργία.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς την ιδανική λύση για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες της αυτονομίας με φυσικό αέριο καθώς και όλους τους συνδυασμούς με θερμαντικά μέσα ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα σε θέρμανση και οικονομία.

Πληροφορηθείτε αναλυτικά για την αυτονομία με φυσικό αέριο, τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει και πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την χρήση της στον δικό σας χώρο.

Yδραυλικές Εργασίες

υδραυλικές εργασίες τιμοκατάλογος
Με τον όρο υδραυλικά εννοούμε ότι αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες ,από το πιο απλό μερεμέτι έως και τις πιο δύσκολες εγκαταστάσεις με τα πιο περίπλοκα υλικά.

Η Eταιρεία μας ΕΝΑΥΣΗ ΑΕΡΙΟΥ διαθέτει προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε είδους εργασία.

Στόχος μας η άμεση εξυπηρέτηση και το χαμηλότερο δυνατό κόστος, με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλικές εργασίες.

Θα χαρούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να λύσουμε μαζί κάθε σας πρόβλημα

Η επαγγελματική συνέπεια και η υπευθυνότητα στο χώρο εργασίας μας αυξάνει την αξιοπιστία μας και κρατά τους πελάτες μας ευχαριστημένους.

 

Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει εξειδίκευση στην εκπόνηση Μελετών Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων μηχανολογικού εξοπλισμού βιομηχανίας βιοτεχνίας ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής.

Θέρμανση & Κλιματισμός

φθηνή θέρμανση για το σπίτι
Με τον όρο θέρμανση εννοούμε πως επισκευάζουμε η κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου την θέρμανση του κτιρίου - σπιτιού σας με γνώμονα την απόδοση και την οικονομία όπως αναφέρουμε και στην παράγραφο μελέτες.

Ο Λέβητας είναι ίσως το πιο σημαντικό τμήμα ενός συστήματος κεντρικής θέρμανσης με πετρέλαιο ,φυσικό αέριο ή υγραέριο, καθώς είναι αυτός που προσδίδει στο νερό που κυκλοφορεί στους σωλήνες και παράγονται από την καύση-θερμότητα και το ζεσταίνει τέλεια Ο Καυστήρας βέβαια είναι το μέσο εκείνο που πραγματοποιεί την καύση των διαφόρων καυσίμων και την παραγωγή θερμότητας τέλεια Όσον αφορά τους λέβητες και καυστήρες πετρελαίου τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ γνωστά, με τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά έχουν στη διάθεσή τους για θέρμανση ένα λέβητα και ένα καυστήρα πετρελαίου.Στην πλειονότητα τους κόμμα Μάλιστα ακόμα πρόκειται για συστήματα αρκετά Παλαιάς τεχνολογίας (καθώς το πετρέλαιο συνιστά το πιο διαδεδομένο και σχεδόν παραδοσιακό τρόπο θέρμανσης για περίπου μισό αιώνα στην Ελλάδα) και άρα αρκετά  ζημιογόνα, τόσο οικονομικά όσο και για το περιβάλλον.

Αντιθέτως οι σύγχρονες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στους λέβητες πετρελαίου αλλά και φυσικού αερίου προσφέρουν αποδόσεις που μπορεί να φτάσω μέχρι και το 108% ( όταν τα παλιά συστήματα πετρελαίου μετά βίας αγγίζουν το 70%)  συντελώντας σημαντικά στην εξοικονόμηση τόσο χρημάτων όσο και Πόρων. Παρομοίως η εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται με το λέβητες υγραερίου είναι αρκετά μεγάλη κόμμα με το σύστημα καυστήρα λέβητα να έχει βαθμό απόδοσης έως και 99%

 στην περίπτωση των λεβήτων συμπύκνωσης Μάλιστα ο βαθμός απόδοσης που μπορεί να φτάσει και το 150%.

Θερμανση & Κλιματισμός

Εσωτερικη μοναδα κλιματιστικου
Η Εναυση Αέριου προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας κλιματιστικά επιλεγμένα με βάση αυστηρά τεχνικά χαρακτηριστικά και σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία να παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη.
air condition

Τα κλιματιστικά με τεχνολογία inverter καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, είναι αθόρυβα και περισσότερο αποτελεσματικά σε σχέση με τα παλαιάς τεχνολογίας κλιματιστικά. Για την επιλογή των καλύτερων κλιματιστικών τεχνολογίας inverter εμπιστευτείτε την Εναυση Αερίου

Ανακαινίσεις

ΣΠΙΤΙΩΝ / ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ / ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ
Ολικη ανακαινιση σπιτιου

Η οικονομική κατάσταση είναι ο λόγος όπου οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δυσκολεύονται να αγοράσουν ένα νέο σπίτι.

Υπάρχει όμως μία εναλλακτική, πολύ πιο οικονομική λύση, αυτή της ολικής ανακαίνισης!

Με μία ολική ανακαίνιση, το σπίτι γίνεται σαν καινούριο και τα χρήματα που ξοδεύετε είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα είχατε ξοδέψει σε περίπτωση αγοραπωλησίας.

Τα τελευταία χρόνια με την άνοδο της Airbnb κάποιοι ιδιοκτήτες επιλέγουν να ανακαινίζουν τα σπίτια τους ώστε να ανεβαίνει η υπεραξία των οικημάτων γεγονός που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε στιγμή το έχουν ανάγκη.

Η πραγματοποίηση ολικής ανακαίνισης σας δίνει την ευκαιρία να δείτε το σπίτι σας όπως εσείς το επιθυμείτε.

αιτηση για φυσικο αεριο αττικης
Οικονομικη προσφορα ανακαινισησ
λεβητας πετρελαιου συμπυκνωσης,μελέτες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, συντηρηση καυστηρων, μελέτη θέρμανσης, σώματα καλοριφέρ, θέρμανση, εγκατάσταση φυσικού αερίου, συντήρηση καυστήρα>